BOKEN FÖR BRÅKIGA FAMILJER …
I familjen Knaskvist är alla lite arga. Mamma är arg, pappa är arg, Tova är arg och Simon är arg. Till och med huset är argt ibland. En dag bestämmer mamma och pappa sig för att det får vara nog med allt det där arga. De ska göra om det som blir tokigt och tillsammans välja ett annat sätt.

… MED STORA KÄNSLOR
Denna härligt stora barnbok med lika stora känslor riktar sig till alla familjer där man ibland bråkar med varandra. Boken väcker tankar kring hur det som händer i en familj kan kännas för alla och hur man sedan tillsammans kan hitta fram till hur det kan bli lättare att göra rätt. Det är en självhjälpsbok för hela familjen som bygger på ett lågaffektivt bemötande och en tydliggörande pedagogik.

Bokens målgrupp är 5-9 år och som egen läsning fungerar den från årskurs tre.

Kika inuti

 

Gemensamma erfarenheter blev samarbete

Bokens fyra författare praktiserar själva det de lär och vill med denna bok ge chansen till fler familjer att upptäcka nya strategier i vardagen.

fyra författare

Linda Warvelin, Annelie Strömberg, Linda Jensen och Anna Carlsson i samarbete med illustratör Moa Graaf.

Vad andra sagt om boken

Med hjälp av lågaffektiva strategier visar författarna oss vad som faktiskt funkar i vardagen och hur dessa enkla medel kan göra all skillnad till det bättre för alla i familjen. En underbar bok att bli varm och inspirerad av!

Annica Kosner

 

Recension av Annica Kosner

Lågaffektiv barnbok

KÖP BOKEN

Adlibris | Bokus | CDON

Beställ gärna från förlagets distributör:
adhdhjärtat

Inbunden, 22 x 28 cm
55 sidor i färg och s/v
978-91-982414-9-5